Do what you can, with what you have and who you are

Stilte-en ontspanningsdagen

Mindfulness, aandacht en stilte ervaren in een groep, zonder de sociale druk om contact te maken, kan je helpen dichterbij jezelf te komen, brengt rust en inzicht in eigen patronen en reacties op stress.

Alleen in stilte door het bos wandelen wordt als heel anders ervaren dan wanneer je een loopmeditatie of wandeling in stilte maakt, te midden van een groep. Door de aanwezigheid van anderen, ervaar je een prettig kader, wat doorgaans een verdiepend element geeft aan je eigen Mindfulnessproces.

Op een Stilte-en Ontspanningsdag worden naast meditatie ook yoga- en ontspanningsoefeningen gegeven. Door zowel fysiek als mentaal te onthaasten, is een dag als deze een cadeau voor jezelf. Je kunt een Stilte-en Ontspanningsdag ook cadeau geven aan een vriend/vriendin.

De dag duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Kijk op LESROOSTER waar en wanneer de Stilte-en Ontspanningsdagen worden gegeven.

OUDER-KIND YOGAWORKSHOP

Wil je ook met je vader ontdekken wat een pizzamassage is? Of samen brullen als een leeuw? Tot rust komen als een muis in haar holletje? Of de neerkijkende hond leren? Meld je dan aan voor een van de workshops!

Is er voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes bij jou in de buurt nog geen kinderyoga maar wil je dat wel heel graag? Stuur ons dat een mailtje (contact@dyc.nu)  
Bij minstens 8 kinderen kan er ook bij jou een klas worden gestart!

In de tussentijd kun je meedoen aan een van onze ouder-kind yogaworkshops (duur 1.5 uur). Voor zowel kind als ouder heel plezierig en leuk om te doen! Samen doen jullie oefeningen en kun je aan je vader, moeder of opa en oma laten zien wat je in de lessen hebt geleerd. Schrijf je gauw in want de maximale groepsgrootte per sessie is 12 (6 ouders en 6 kinderen)!

Mail naar contact@DYC.nu om je aan te melden

Kijk op LESROOSTER waar en wanneer Ouder-en Kind workshops worden gegeven.