How do you balance Doing and Being in your life?

De Yoga Compagnie (DYC) geeft yoga, mindfulnesstrainingen en ontspanningsworkshops aan bedrijven.

Omdat kosten verbonden aan stress en ziekte hoog zijn, bieden zowel profit als non-profit organisaties werknemers steeds vaker de kans zich met cursussen professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.. Mindfulness en yoga binnen het werkgebied dragen bij aan stressreductie, een prettigere werksfeer, blije werknemers en vooral minder ziekteverzuim.

Bedrijfsdoelstellingen en aandacht voor de innerlijke mens zorgen daarom voor een betere work-life balance.

Yoga en mindfulness ondersteunen daarom elk aspect van het dagelijks leven; door beter naar jezelf te luisteren en vaker stil te staan, respecteer je je mogelijkheden en beperkingen waardoor stress vermindert en je het gevoel hebt te leven in plaats van geleefd te worden.

Astrid Jacobs is een ervaren en gecertificeerd yoga en mindfulnessdocent. Zij weet , na een achtjarige internationale carrière binnen IBM als projectmanager, uit ervaring hoe werkdruk, prestatie en efficiency een rol spelen in een druk leven. En hoe belangrijk het voor het welzijn van een mens is, om naast een drukke baan, ook goed te kunnen ontspannen.

Daarom heeft zij DYC opgericht, om zakenleven en yoga/meditatie met elkaar in verbinding te brengen. Om balans te herstellen tussen de werkende en ontspannende mens.

YOGA biedt werknemers en bedrijven:

  • Betere work-life balance
  • Lager ziekteverzuim en lagere onkosten
  • Meer lol op de werkvloer
  • Minder spanningsklachten (rug, schouder, nek)
  • Verminderde RSI-klachten

In cycli van 12 yogalessen is voor de werknemers een stappenplan ontwikkeld waarbinnen iedereen kan deelnemen. Een goede conditie, yoga-ervaring of soepele spieren zijn niet nodig. Naarmate het lichaamsbewustzijn, kracht en souplesse ontwikkelen, worden gaandeweg meer verdiepende en uitdagende asana’s (yogahoudingen) aangeboden.

Mail naar contact@dyc.nu om vrijblijvend een offerte aan te vragen.